Electric Avenue

Bicycle Film Festival 2008

2008.03.03. 12:07 | Electric Avenue | 2 komment

Címkék: design film fesztival bringa 2008 kerekpar futar alleycat

A hatalmas sikerű tavalyi európai turnéhoz hasonlóan, idén Észak-Amerikában hasít a Bicycle Film Festival, színpompás eseménysorozattal ajándékozva meg a bringás életforma szerelmeseit és az érdeklődőket egyaránt.
Sorra fixálódnak a dátumok, a legfrissebb infók szerint Máj. 28 – Jún. 1 között New York a helyszín. Ezek után Los Angeles, Chicago, Toronto, Portland, Minneapolis és San Fransisco következik. Hmm. Egyik sem utolsó bringás szempontból.
A pályaműveket Március 7-éig lehet leadni, tehát ha van kedv és kész anyag, akkor rajta!
A rendezvényt egyébként egy több napos Critical Mass-ként kell elképzelni, természetesen rengeteg bringás témájú filmvetítéssel, és könnyed, baráti hangulattal. Ebbe belefér egy kerékpáros poló meccstől kezdve, egy Alley Cat-en át a közös tekerésig minden. A város galériáiban tematikus kiállításokat látogathat a közönség és nem kell meglepődni, ha kedvenc kávézód teraszán egy félcsövet találsz a fesztivál napjaiban.
Ki volt tavaly Bécsben? Várom a beszámolókat!

A bejegyzés trackback címe:

https://electricavenue.blog.hu/api/trackback/id/tr38363224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2008.03.03. 20:09:44

erre nem jön valami hasonló? vagy nem szerveztek ilyet, CM-re? előtte+utána, kultiba(?), vagy bárhol máshol? Egy hetes cangázást népszerűsítő dolog nagyon ráférne a városra.
süti beállítások módosítása