Electric Avenue

King Kog

2008.03.01. 19:48 | Electric Avenue | 2 komment

Címkék: design fashion divat bringa shop kerekpar futar

Fent jelzett nevű bringabolt egy igazi új generációs üzlet. Nem klasszikus kerékpár szaküzlet, sokkal inkább bike fashion store. Szerte Európában, Észak-Amerikában és Japánban is, mindenhol amerre élő futárkultúra van jelen a nagyvárosokban, divat futárnak kinézni. A futárok városaink hősei, így nem meglepő, hogy ikonokká válnak. Sokan ezt majmolásnak gondolják, de szerintem sokkal inkább elismerés. Aki a flaszteron teker, hamar kerül érintkezésbe egy-egy hivatásossal. Mindannyian felnézünk rájuk. Egy szakma, egy életforma nem kaphat szebb elismerést, mintha a kortárs művészet feldolgozza.
Gina Marie Scardino Brooklynban működteti picike üzletét, ahol a klassz chilei pályavázaktól kezdve, a kész designbringán át saját tervezésű ruhadarabokig minden megtalálható.
Gina kedves, mosolygós lány, ha arra jársz mindenképpen ugorj be hozzá! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://electricavenue.blog.hu/api/trackback/id/tr14361077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

goraka · http://goraka.hu 2008.03.03. 15:38:54

"Egy szakma, egy életforma nem kaphat szebb elismerést, mintha a kortárs művészet feldolgozza"

ezt nagyon szép volt! sok sikert!

prizoner · http://prizoner.wordpress.com 2008.03.16. 11:36:14

Jó kis bolt lehet, kár hogy itthon, nincs ilyen... Bár azthiszem itthon még nem használnak annyian fixit, hogy lenne létjogosultsága. (tenném hozzá, hogy egy barátommal gondolkoztunk egy ilyen hely nyitásán...)
süti beállítások módosítása