Electric Avenue

COG magazin

2008.03.04. 10:46 | Electric Avenue | Szólj hozzá!

Címkék: magazin japan tokio futar cog magazin

A srácok a COG Magazinnál tényleg imádják a single speed életérzést. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a második szám fotózásáról készült gyönyörű klip:


Taco Tuesday :: Photography Ride from Kong on Vimeo.

Ebben a számban az egyik vezércikk a "Kerékpáros futárok Tokióban". Azt mondjuk eddig is tudtam, hogy Tokio erős futár szempontból, de hogy ennyire kemény ott az élet... Nem egyszerű város. Az utcák nagy többségének például nincsen neve. ??? Akkor honnan a francból tudod hogy hol jársz? Nos. Van, hogy tudod, van, hogy nem. Az épületeknek lehet nevük és/vagy számuk. Ezek a számok viszont nincsenek kapcsolatban az épület helyével. Általában az építés dátumával vannak összefüggésben. Így aztán ahogy haladsz az utcán, a házszámok össze-vissza követik egymást.

A lényeg, ahhoz, hogy odatalálj valahova, nem elég pusztán maga a cím. Részletes útleírásra van szükséged.

A legtöbb épületen egyébként nem látható túl jól a számozás, vagy egyszerűen nincs is feltüntetve.

De hogyan kézbesítenek a futárok? Néhányan minden nap megfeszülnek, hogy sikerüljön. És sokaknak egyáltalán nem megy. Egy biztos, mindenki rengeteget használja a térképet.

A bejegyzés trackback címe:

https://electricavenue.blog.hu/api/trackback/id/tr50364780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása